Romantisk weekend i timmerstuga

Romantisk weekend i timmerstuga

Längst inne i Kolarbyn i Skinnskatteberg väntar en genuin timmerstuga med mjuk dubbelsäng på sällskap. Stugan är liten, men här finns gott om plats för två personer som vill checka ut från den stressiga vardagen ett par dagar.

I den mysiga timmerstugan sover ni gott framför eldstaden och njuter av att bara få vara tillsammans. Här kommer ni att spendera två nätter och uppleva avslappning på en helt ny nivå. Runt knuten väntar blåbärsskogen och naturens fridfulla tystnad.

Under dagarna finns möjlighet till uppfriskande skogspromenader samt tillgång till roddbåt att använda på sjön. Vid vackert väder rekommenderas att ni mot kvällen slår er ner vid någon utav sjöarna för att njuta av solnedgången. Avsluta kvällen med ett rofyllt bastubad i den flytande bastun, kanske att ett nattdopp i sjön kan vara på sin plats… Vakna upp till fågelsång, ät frukost i det fria och njut av lugnet och varandra.

Detta ingår:
-Övernattning i timmerstuga (två nätter för två personer)
-Vildmarksmiddag i picknickkorg dag 1
-Ekologisk frukost som ni själva tillagar över elden utomhus dag 2 och 3
-Enklare lunch och middag dag 2
-Tillgång till flytande bastu (eldas och tänds själv)
-Ved att elda med (hugges själv på plats)
-Färskvatten att hämta ur källan

Se även Övernattning i kolarkoja och Romantisk övernattning i kolarkoja.
5 795 kr

Tillgängliga orter

Skinnskatteberg

När

Paketet är bokningsbart alla veckans dagar under säsongen som vanligtvis pågår från mitten på april till slutet av november. 

Bra att veta

Medtag gärna: kläder efter väder och bra skor, varma kläder för kalla nätter, ficklampa, kamera, kikare, badkläder, handduk, vattenflaska, snacks. Ljus samt tändstickor finns på plats. 

Varaktighet

Incheckning kl. 14.00 dag 1, utcheckning 11.00 dag 3.

Antal deltagare

För två personer.