Spa & en natt på Ästad Vingård

Spa & en natt på Ästad Vingård

Låt er inte luras av namnet, på Ästad Vingård finns så mycket mer än vinodlingar att upptäcka. Här finns Sinnenas Spa, ett unikt spa som erbjuder en naturnära upplevelse där spafilosofin utgår från naturen och dess läkande kraft.
 
Sedan urminnes tider har naturens fyra grundelement jord, luft, eld och vatten varit en källa för lugn och återhämtning. Det är just det som Sinnenas Spa har tagit till vara på och som återspeglas i spaanläggningens alla delar. Anläggningen är placerad runt Kvarnbäcksdammen och som besökare här är man omgiven av vattendrag, naturlig växtlighet, skog och ängar. I Sinnenas Spa råder stillhet, det är en plats för att hitta balans och känna välbefinnande. 

Det finns många olika bad och bastus att njuta av. Luta er tillbaka i ett varmt bad placerat under öppen himmel, eller ta ett hälsosamt dopp i någon av de kristallklara källvattensjöarna. Vintertid kan doppet bli extra uppfiskande då ni kan behöva slå hål på isen innan ni stiger ner. Värm er i någon av spaanläggningens fyra bastus, välj bland nordiskt torr eller tropiskt ångande. Här finns även världens enda undervattensbastu som garanterat ger en upplevelse utöver det vanliga. En unik bastumiljö där ni i värmen från den sprakande kaminen får skåda livet som pågår under vattenytan. 

Efter en dag på spa varvar ni ner i restaurangen och njuter av köksmästarens supé. Natten spenderar ni i ert rum på Stenbackagården. Det mysiga rummet har bekväm komfort och är inrett i lantlig och rustik stil. När ni vaknar upp nästa dag står frukostbuffén uppdukad till ert förfogande. 

I paketet ingår: 
-Inträde till Sinnenas Spa 
-Lån av badrock, tofflor och handduk 
-Gårdsmeny i restaurang Logen (4 serveringar anpassade efter säsongens råvaror)
-Övernattning i Stenbackagården 
-Frukost innan hemfärd

Upplev ett avkopplande dygn på Ästad Vingård och Sinnenas Spa, en skön kontrast till vardagens alla måsten!
3 360 kr

Tillgängliga orter

Tvååker

När

Paketet är bokningsbart året om, alla veckodagar. 

Bra att veta

Spaanläggningens öppettider varierar beroende på veckodag, mer info ges i samband med bokning.

Antal deltagare

För två personer.