Spa & en natt på Sankt Jörgen Park

Spa & en natt på Sankt Jörgen Park

Sankt Jörgen Parks ledstjärna är att ta sina gäster till -Another world! 

Sankt Jörgen Park i Göteborg erbjuder ett hotell som är genomtänkt i varje detalj, där konst, design och komfort är viktiga ingredienser, men också känslan av att som gäst få uppleva något alldeles extra, inte minst när det gäller personlig service och omtanke. 

Spaavdelningen är en av, om inte den bästa som står att finna i Sverige. Prisbelönt för såväl sin inredning som för sina fina behandlingar och inte minst för sin unika, omtalade Sparitual. Kort sagt - varmt välkommen till -Another world!

Den prisbelönta spaanläggningen är indelad i två delar. I poolloungen hittar ni en upplevelsepool inne, en varm källa utomhus samt härliga avslappningsrum, MuViCure, Swayhyllan och Tehuset. Denna del har ni tillgång till under hela er vistelse.

Den andra delen kallas Himmelriket. Här inne finns det bastur, en vacker kallkälla, tvagningsrum i marmor, kneippool, bubblande fotbad samt eldrummet med varma vattensängar för skön vila. För att få tillgång till hela Spa med Nya Himmelriket köper man till Sankt Jörgen Parks prisbelönta Sparitual på plats.

Detta ingår i spapaketet:
-Logi 1 natt, del i dubbelrum
-2-rätters middag exkl.dryck
-Entré till poollounge
-Fri tillgång till Sportclub med gym, utegym och gruppträningspass
-Frukostbuffé med småvarmt
-Badrock att låna, flip-flop att ta med hem
-Självklart fri parkering, direkt utanför hotellet
3 990 kr

Tillgängliga orter

Göteborg

När

Året om i mån av plats, dock ej nyårsafton.

Bra att veta

Medtag tränings- och badkläder

Varaktighet

En natt med fri tillgång till spa och helpension

Antal deltagare

För två personer i dubbelrum