Spa och en natt på Ystad Saltsjöbad

Spa och en natt på Ystad Saltsjöbad

På vidunderligt vackra Österlen ligger Ystad Saltsjöbad, en av Sveriges bästa spaanläggningar. Hit kommer ni för att ladda batterierna under ett avkopplande dygn.

Det anrika badhotellet från 1897 vilar där hav möter land, inramat av mjuka vita sandstränder. Anläggningen har under de senaste åren genomgått en rejäl utbyggnad såväl som upprustning vilket gör den till en av Sveriges bästa spaanläggningar.

Under er vistelse får ni fri tillgång till hela spaavdelningen Salt Creek Spa som har allt man kan önska. Här njuter ni av ett dopp i den uppvärmda swimmingpoolen eller en lugn stund i jacuzzin eller bastun. För den som behöver avsvalkning finns en isvak att tillgå. Genom en glasdörr når ni den asiatiskt inspirerade lågvattenbassängen med en mjuk underström, placerad framför en öppen brasa. Ångbastu finns i respektive omklädningsrum.

En trappa upp finner ni relaxavdelningen. Här finns två rum med stora härliga sängar som bjuder in till en stunds avkoppling och reflektion. I det ena rummet njuter ni av en otrolig havsutsikt över Östersjön, och i det andra låter ni blicken vila på den stora sprakande brasan i eldstaden. Utomhus finns fyra uppvärmda källor och en härlig torrbastu med utsikt mot havets böljande vågor nedanför.

För den som önskar finns möjlighet att delta i de träningspass som erbjuds under öppettiderna för dagspat.

På kvällen kan ni välja mellan att äta en utsökt middag på hotellet eller varför inte besöka någon av alla trevliga restaurangerna inne i idylliska Ystad. Observera att middag ej är inkluderad i paketet.

Den generösa frukosten serveras i den fantastiska matsalen som är en upplevelse i sig. Njut av ett stort utbud av frukt, juicer, bröd, våfflor, pålägg med mera. Här finns allt man kan önska sig av en frukost!

Se även Spalyx på Ystad Saltsjöbad!
2 995 kr

Tillgängliga orter

Ystad

När

Året runt, incheckning söndag-fredag

Bra att veta

I paketet ingår övernattning i dubbelrum, inträde till spaavdelningen, lån av badrock, handduk och tofflor samt frukost dag två.

Antal deltagare

För två personer