Spalyx på Ystad Saltsjöbad

Spalyx på Ystad Saltsjöbad

Precis vid stranden på Skånes vackraste kust vid Österlen ligger pärlan Ystad Saltsjöbad. Här njuter ni av spa, middag, övernattning, frukost och varandra.
 
Spaanläggningen ”Salt Creek Spa” har under ett flertal år renoverats och utvecklats och kan idag erbjuda en spaupplevelse i absolut världsklass. Läget precis vid havet ger spahotellet en magisk miljö kantad med guld.
 
I spaet finns allt man kan önska av ett spa och mer därtill. Här finner ni en uppvärmd swimmingpool, jacuzzi, bastu och isvak. Genom en glasdörr når ni den varma lågvattenbassängen med inspiration från Asien, som har en mjuk underström och är placerad framför en öppen brasa. Ångbastu finns att tillgå i omklädningsrummen.
 
En trappa upp finner ni relaxavdelningen. Här finns två rum med stora härliga sängar som bjuder in till en stunds avkoppling och reflektion. I det ena rummet njuter ni av en otrolig havsutsikt över Östersjön, och i det andra låter ni blicken vila på den stora sprakande brasan i eldstaden. 
 
Utomhus finns fyra stycken uppvärmda källor samt en gångväg ned mot havet som leder till en pepparmintsdoftande ångbastu med fantastisk panoramautsikt mot de böljande vågorna utanför.
 
Efter en heldag på spaet njuter ni av en trerättersmiddag i restaurangen. Sov sedan gott i ert hotellrum och vakna upp utvilade, fyllda med ny energi efter gårdagens avkoppling. Innan det är dags att checka ut njuter ni av en maxad hotellfrukost tillagad på fräscha råvaror serverad med fantastiska tillbehör. 

Se även Spa och en natt på Ystad Saltsjöbad!
3 400 kr
Ord. pris 3 785 kr

Tillgängliga orter

Ystad

När

Paketet är bokningsbart året runt (med undantag för juli), incheckning söndag-fredag.

Bra att veta

I paketet ingår övernattning, inträde till spaavdelningen, lån av badrock, handduk och tofflor, trerättersmiddag samt frukost dag två.

Antal deltagare

För två personer