Treehotel

Treehotel

Treehotel är en plats där naturen, ekologiska värden, komfort och modern design kombineras till ett spännande äventyr.

Naturen föder liv. Som rekreation är just närheten till natur och vildmark oslagbar. Konceptet föddes ur frågeställningen: Varför inte skapa ett hotell som ger människor chansen att uppleva naturen, bland trädtopparna, samtidigt som de upplever en unikt designad hotellupplevelse?

Inspirationen kommer från Jonas Selberg Augustsens film ”Trädälskaren”. En film om tre män som får nog av staden och åker till Harads för att bygga en träkoja och filosofera över de stora frågorna;

"I vår tid av urban rotlöshet blir Trädet en symbol för en plats som alltid finns där, en plats vi alltid kan återvända till.

Trädet har alltid haft en central roll i hela mänsklighetens historia, oavsett vilken livsåskådning man säger sig tillhöra och oavsett vilken politisk ådra som pumpar i ens blod står trädet alltid där som en påminnelse om livskraft och uråldrig visdom."


Treehotel ger en upplevelse av detta, bara genom sin unika boendeupplevelse. Som gäst upplever du vindens sus bland trädkronorna, skogens doft i markerna, fåglarnas sång när morgonen gryr, genom att bara vara.
6 095 kr

Tillgängliga orter

Harads

När

Året runt

Bra att veta

Boendet på Treehotel håller hög klass. 3-rättersmiddag samt frukost ingår. Dryck är ej inkluderat. Det finns 5 olika, unika trädrum att välja mellan när du bokar. Bilden ovan illustrerar tre av dom. Harads är beläget strax utanför Boden. Treehotel har fått stor internationell uppmärksamhet varför man måste boka i god tid för att få önskat datum.

Varaktighet

Ett dygn

Antal deltagare

För två personer