Vandringsupplevelse med övernattning

Vandringsupplevelse med övernattning

Ästad Vingård erbjuder en vandringsupplevelse i storslagen natur. Gården ligger i vackra Åkulla bokskogar, ett område med flera sjöar och en rad olika vandringsleder.

Genom bokskogarna går Hallandsleden med alla sina vandringsstråk. Samtliga är väl markerade och här finns sträckor både för de som vill utmana sig och för de som vill ta det lite lugnare. 
 
Upplevelsen startar med en morgonfika i Ästad vingårds vinhus. Efter fikat tilldelas ni er väska med de lunchpaket som ni kommer bära med er ut på er vandring, samt en vandringskarta. Sedan är det bara att ge er iväg! Det är helt och hållet upp till er hur långt ni vill gå och vart, men oavsett vilka stråk ni väljer så garanteras en härlig stund i skogen och en förstklassig naturupplevelse.
 
När ni kommer tillbaka efter er vandring är det dags för incheckning i ert dubbelrum i Stenbackagården. Det mysiga rummet har bekväm komfort och är inrett i lantlig och rustik stil. Till kvällen serveras köksmästarens supé i restaurangen. Maten är av högsta klass och tillagad på säsongens bästa råvaror, ofta ekologiska och närproducerade från odlare i trakten. 

I paketet ingår: 
-Morgonfika vid ankomst 
-Lunchlådor packade i låneväska 
-Vandringskarta 
-Gårdsmeny i restaurang Logen (4 serveringar anpassade efter säsongens råvaror)
-Övernattning i Stenbackagården 
-Frukost innan hemfärd 
 
Upplev vandring i storslagen natur, i perfekt kombination med avkoppling och mat i världsklass! 
3 410 kr

Tillgängliga orter

Tvååker

När

Paketet är bokningsbart året om, alla veckodagar. 

Bra att veta

Om man önskar finns möjlighet att boka till spainträde för 345 kr per person.

Antal deltagare

För två personer.