Vineribesök med middag & hotell för en

Vineribesök med middag & hotell för en

Är du nyfiken på att följa produktionen av vin på nära håll och lära dig om allt från hur druvorna skördas till det att vinet buteljeras och därefter avsluta med middag på vineriet och en god natts sömn på härliga Hotel Svea, då är detta en upplevelse för dig!

Du checkar in på hotellet och blir hämtad av taxi som tar dig till vineriet och din start på denna dag. Dagens guidade tur inleds med en film för att ge dig en djupare förståelse för vinets grunder innan ni går vidare in i vineriet, ekfatshallen och vingården. Ni får på nära håll se hur vin lagras och buteljeras. 

När den guidade turen är slut bjuds ni in till showroom för vinprovning som efterföljs av en 4-rätters middag, lagad med omsorg, av säsongens råvaror. Middagen avslutas med kaffe och en liten chokladbit. Därefter blir du upplockad av taxin som tar dig tillbaka till hotellet där du njuter av havsutsikten från ditt rum tillsammans med ett fruktfat, innan du somnar gott. På morgonen står en frukostbuffé uppdukad, redo att avnjutas. 

Med Nordic Sea Winery har Sverige äntligen fått ett vineri i världsklass som är öppet för besökare.

Varmt välkommen till Nordic Sea Winery och Hotel Svea!
1 995 kr

Tillgängliga orter

Simrishamn

Bra att veta

Detta ingår: Guidad tur i vineriet, vinprovning, 4-rätters middag, övernattning, frukostbuffé.

Antal deltagare

För en person