Äventyrshelg i Åre

Äventyrshelg i Åre

Släpp loss naturkrafterna! Upplev den vilda och vackra norrländska naturen på riktigt nära håll. Under den här fullspäckade helgen får ni verkligen chansen att utmana er själva och varandra och få de där riktigt härliga energikickarna.

Dag 1. Ett riktigt adrenalinäventyr nedför Vålån eller Gevsjöströmmarna. Efter en uppvärmande paddling på lugnt vatten med instruktioner och information från erfarna och skickliga guider tar ni sedan själva ett stadigt tag i paddeln och så bär det iväg. Här bjuds det på vilda fall, skummande valsar och eventuellt simning. Blöta blir ni garanterat. Efter att ni har tagit er ner längs forsen så stannar ni till, gör upp eld och tillreder en rejäl norrländsk vildmarkslunch med råvaror från trakten.

Dag 2. Nu är det dags för klättring och i Åre finns en klätterklippa som passar både nybörjare till den mest rutinerade klippklättraren. Klättringen anpassas efter kunskapsnivå. Är ni nybörjare får ni lära er grunderna i klippklättring medan mer erfarna får guidning till vilka leder som är lämpliga. Klättringen sker med topprep och det finns 30 leder att välja på.

Ta med en vän och spendera en actionladdad helg mitt i äventyrsmetropolen Åre! Ni antar väl utmaningen?
3 795 kr

Tillgängliga orter

Åre

När

Juni till oktober

Bra att veta

All utrustning för att genomföra rafting och klättring tillhandahålls på plats. Medtag själv varma kläder, träningsskor och badkläder. Alla transporter mellan Åre by och själva äventyrsområdet ingår.Transport till och från Åre samt boende ingår ej.Minimiålder 18 år.

Varaktighet

Två dagar

Antal deltagare

För två personer.