Cykla mountainbike för två

Cykla mountainbike för två

Följ med på en härlig mountainbiketur i skogen, ett stenkast från Stockholms stadskärna.

Här finns över hundra olika spår att välja på vilket gör platsen till en av de bästa i Skandinavien att cykla mountainbike på. De olika spåren är i varierande svårighetsgrad och er guide för dagen kommer se till att det spår ni cyklar passar alla deltagare i gruppen. De som önskar avancerad cykling kan ta ut svängarna genom att trampa upp farten ordentligt och testa på lite hopp. Det är ett smart drag att testa på mountainbike med guide innan ni ger er ut på egen hand, ni kommer lära er många värdefulla tips och trix under turen! 

Ni möts upp kl. 09.00 för att gå igenom viktig information och tilldelas cykel och hjälm som ni får låna under turen. Efter 6 minuters cykling når ni skogen där ni genast kommer att omringas av vacker natur och kvittrande fåglar. Det är här er mountainbiketur kommer att ske! Terrängen är ibland torr och ibland lerig, det är kallt på vintern och varmt på sommaren. Den svenska naturen slutar aldrig att imponera. 

Under turen görs ett lunchstopp där ni bjuds på mackor och kaffe. Sommartid brukar en härlig avslutning på cykelturen vara ett dopp i sjön. Vid 14.00 tiden är ni tillbaka där ni startade, fyllda med adrenalin efter en härlig mountainbiketur i fantastisk natur!
2 575 kr

Tillgängliga orter

Stockholm

När

Turen är bokningsbar alla veckans dagar, året runt.

Bra att veta

Åldersgräns 14 år. Lån av cykel och hjälm samt lunch ingår.

Varaktighet

Cirka 5 timmar

Antal deltagare

För två personer. Upplevelsen utförs i grupp med andra.