Dykcertifikat Referral

Dykcertifikat Referral

Känner du dig lockad att lära dig dyka i kristallklara, tropiska vatten utan att behöva lägga värdefull semestertid på att studera teori och träna i bassäng? Då är detta upplägget för dig!
 
Med PADI´s Open Water Diver Referral gör du teoridel och bassängträning hemma i Sverige, och avslutar utbildningen med fyra utedyk i samband med en resa till värmen. Ett ultimat upplägg då du slipper sitta i skolbänken på din semester samt har god tid på att förbereda dig mentalt inför dina dyk. Du får dessutom dyka i vatten med helt andra förhållanden än i Sverige; det är varmare, sikten är bättre och djur- och naturlivet helt annorlunda (tänk att få hälsa på hemma hos Nemo och hans vänner!). Fördelen med att du gör teoridelen hemma är att allt undervisningsmaterial är på svenska!

För att kunna njuta av dykning fullt ut är det viktigt att man känner sig trygg under ytan. Vid bassängträningen hemma i Sverige läggs därför mycket vikt vid att alla elever successivt ska vänja sig vid att befinna sig under vattenytan, en underbar värld långt bortom den vi är vana vid. Bassängträningen varvas med teori i form av genomgångar och självstudier och all undervisning ges av erfarna PADI-instruktörer.

Du kan välja att göra teori- och bassängdel på dagtid, som kvällskurs eller över en helg. Antalet kurstillfällen varierar beroende på vilket upplägg du väljer. Efter avslutad och godkänd teori- och bassängdel erhålls ett PADI Open Water Referral Form som är giltigt i ett år. Genom PADI’s unika nätverk av dykcenter världen över, så kan du sedan med ditt intyg avsluta din kurs med fyra utedyk på din resa.

I paketet ingår teori- och bassängdel hemma i Sverige, Padi Oper Water Referral Form vid godkänd kurs, samt lån av all nödvändig utrustning. Utedyken betalas på plats till det dykcenter du väljer att avsluta din kurs på. Dykcentret i Sverige hjälper gärna till med tips om vart du kan åka och även bokning av resa och utedyk.
 
Lär dig dyka, det finns en helt ny värld under ytan som väntar på att upptäckas av dig!
 
PADI är den största och mest välrenommerade dykorganisationen i världen och finns representerat på ca 7.000 dykcenter över hela världen. 
3 095 kr

Tillgängliga orter

Stockholm

När

Året runt. 

Bra att veta

Åldersgräns 10 år. Barn 10-15 år blir certiferade som Junior Open Water Divers och måste efter kursen ha med sig vuxen certifierad dykare vid dykning. Barn 10-12 år får dyka till max 12 meter (över 12 år gäller 18 meter). Innan kursen måste alla deltagare fylla i en hälsodeklaration, i vissa fall kan det behövas en läkarundersökning.

Varaktighet

2-5 kurstillfällen beroende på vilket upplägg du väljer (dag, kväll eller helg).

Antal deltagare

För en person. Kursen utförs i grupp med andra. 

Väder

Kursen hålls inomhus och är inte väderberoende.