Escape the room

Escape the room

Dörren stängs bakom er, låset går igen och klockan börjar ticka… Ni har nu 60 minuter på er att ta er ut. Ta ett djupt andetag, vässa geniknölarna och sätt igång!
 
Det spännande konceptet kommer från de kluriga dataspelen ”Escape rooms” och finns nu i flera länder runt om i världen att uppleva i verkligheten. Spelet går ut på att en grupp personer tillsammans ska samarbeta, lösa gåtor, hitta ledtrådar och ta sig ut ur rummet de är inlåsta i, innan tiden runnit ut. 
 
När ni anländer till anläggningen välkomnas ni av personalen som kommer att gå igenom upplägget och vilka regler ni måste förhålla er till. Efter en kort introduktion sätter spelet igång och ni låses in i ett av anläggningens rum. Det är nu upp till er att använda rummens olika element och tänka utanför boxen för att lösa rummets mysterium. Det gäller att vara snabbtänkt, innovativ och att ha ett öga för detaljer för att lyckas med uppdraget. Under er tid i rummet finns personalen tillgängliga om ni kör fast och behöver ledtrådar för att komma vidare. 
 
Varje anläggning har ett antal olika rum att välja på, med olika teman. Ni väljer själva vid bokningstillfället vilket rum ni vill låsas in i. 
 
Upplev spänning och adrenalin utan dess like när ni försöker lösa gåtor för att ta er närmare friheten… Lyckas ni överlista rummet? 
 
995 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Göteborg, Uppsala, Linköping, Jönköping, Norrköping, Borlänge, Lund

När

Året runt.

Varaktighet

60 minuter. 

Antal deltagare

Ett värdebevis gäller för 2-4 personer. Ni väljer själva hur många ni vill vara i gruppen.