Fisketur

Fisketur

Följ med ut på en guidad sportfisketur. Du kan vara erfaren eller oerfaren fiskare, det spelar ingen roll! Jakten går efter gädda, abborre, lax, gös och när vattentemperaturen sjunker även havsöring.

Specialiteten på den här turen är spinnfiske. Du fiskar med moderna skeddrag, wobblers, jerk-beten och jiggar. De haspel- och multirullar som används är försedda med en så kallad flätlina som inte töjer sig utan ger en helt annan känsla ända upp i handen, du känner precis vad som händer där nere i vattnet.

Om det är något speciellt du vill prova på, säg bara till. Det kan vara allt från Jerk- och Jigg fiske till gäddfiske med fluga. Fiskeguiderna hjälper gärna till.

Fisketurerna går ända tills isen lagt sig ute i skärgården. Varken snö eller minusgrader hindrar, fisketuren anpassas helt enkelt efter dagsljuset. Det frestar på rätt mycket i kylan men kul är det! Rätt utrustad, efter rådande väder, är det viktigaste. Du får låna en varm och vindavvisande flytoverall under turen så att du håller dig varm.

De fiskespön som används är mycket lätta och håller högsta kvalitet. Du får också låna fiskeutrustning som skräddarsys direkt för dig. Dessutom finns det alternativa spön och rullar i båten som du kan testa för att lära dig nya tekniker och känna på det senaste i materialväg.
1 795 kr

Tillgängliga orter

Stockholm

När

Normalt första söndagen varje månad, året runt så länge det är isfritt.

Bra att veta

All utrustning, båt och guide ingår. Vi fiskar catch & release vilket betyder att fisken som fångas sätts åter tillbaka till vattnet, då vi värnar om vår resurs och naturen. Fika ingår under er fisketur. 

Varaktighet

Heldag: 09.00-16.00.

Antal deltagare

Fiskedag för en person