Flyboard

Flyboard

Flyg nio meter över ytan eller dyk under ytan som en delfin. En helt unik upplevelse!

Efter en kort teoretisk genomgång där ni går igenom säkerhet, teknik och utrustning blir ni försedda med hjälm och flytväst för att sedan hoppa i vattnet. Startsträckan är individuell och det kan ta några minuter inom du kommer igång och känner att du har kontroll och kan bemästra grundläggande manövreringar. Du reglerar själv över hur högt, snabbt eller åt vilket håll du vill åka. Det kan se svårt ut för den oinvigde men aktiviteten passar alla och inga förkunskaper krävs, även om det är en liten utmaning till en början.
 
 Flyboard skapades av Franky Zapata, flerfaldig världsmästare i Jetski och tillika Jetski-tillverkare. Franky ville skapa ett nytt sportredskap som kombinerar skidåkning, dykning, vattenlek,  akrobatik och flygning. Resultatet blev Flyboard. Nu har även du möjlighet att testa denna galna upplevelse!
1 695 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Gävle, Stenungsund, Umeå

När

Juni-september. Upplevelsen är i huvudsak bokningsbar på helger, på vissa orter även vardagar under högsäsong (juli-augusti). 

Bra att veta

All utrustning inklusive hjälm och flytväst ingår. Åldersgräns är 18 år, 15 år med målsmans närvaro. Gravida och personer med ryggproblem kan ej delta.

Varaktighet

Cirka 30 minuter. 

Antal deltagare

För en person.

Väder

Vid oväder kan upplevelsen komma att ställas in, det går då att boka ett nytt datum.

Åskådare

Åskådare kan titta på från land.