Golfsimulator på BallBreaker

Golfsimulator på BallBreaker

Handen på hjärtat, hur många månader om året tycker du egentligen det är trevligt att åka ut till golfbanan? Säsongen i Stockholm är bara, säg, sex månader. Golfsimulatorn på Ballbreaker gör det möjligt för dig att hålla spelet igång året runt!

Att spela golf i en golfsimulator är så nära verkligheten du kan komma samtidigt som det är en mycket mer social variant av golfspelandet då alla befinner sig på samma plats hela tiden och på så vis får mer tid till umgänge.

Därtill har du möjlighet att ta en öl eller en drink i baren samtidigt som du ser kompisen slå ut på första tee på St. Andrews i Skottland.

Simulatorn erbjuder spel på 50 olika mästerskapsbanor runt om i världen. Har ni svårt att få en tid på exempelvis Pebble Beach, eller inte har tid att åka dit, så testa denna upplevelse. Simulatorn erbjuder ett stort antal spelformer såsom matchspel, poängbogey, skins, scramble samt en rad olika träningsprogram som analyserar dina slag och bollbanor. Du kan också spela en rad olika tävlingar som ”närmst pin” och ”längsta drive”. 

Och du, du slipper gå också.
395 kr

Tillgängliga orter

Stockholm

När

Året runt i mån av plats

Bra att veta

Åldersgräns 20 år efter kl 18:00

Varaktighet

En timme.

Antal deltagare

1-5 personer.

Väder

Inomhus, så man kan spela året runt.

Åskådare

Åskådare är välkomna!