Hinderbaneutmaningen för två

Hinderbaneutmaningen för två

Utmana din kompis i Stockholms första och enda inomhus OCR/Hinderbana. Hinderbanan är Sveriges längsta sammanhängande inomhushinderbana. Här möts du av de populäraste hindren och av en bana som är satt för att blanda lätt och svårt.

Innan ni tar er an hinderbanan och det är dags att klocka er tid så får ni av er instruktör en introduktion av banan och dess olika hinder. Ni har även möjlighet att nöta vissa hinder och lära er angreppssätt för att ta dem effektivare och snabbare.

Extremefabrikens mål är att ni ska känna er bekväma på anläggningen. Avslappad och spänd på samma gång. Men också att det ska pirra i magen och kännas jobbigt, på ett bra sätt. Hinderbanan är gjord för att du ska utmanas, våga och växa i din träning.

För alla er som satsar på att genomföra en tuff utmaning så som något av de enormt populära hinderbaneloppen är denna utmaning och träning en perfekt uppladdning. Ni får chans att pusha er uthållighet, styrka och teknik för att göra er så redo som möjligt inför årens lopp.

Ni kommer prövas i att hänga, swinga, hoppa, klättra och springa. Efter hinderbanan har ni möjlighet att hänga kvar i extremfabrikens anläggning och fortsätta er träning på hela utbudet som erbjuds. 

Kanske fortsätter ni med egna utmaningar i Ninja Lounge där ni kan testa Laxtrappan, Devils ladder, Hanging- & floating doors, Peg board, warped wall mm.

Detta ingår:
Entré till Extremfabriken
Instruktion av instruktör och klockning i hinderbanan
Fri träning på hela extremfabrikens utbud

795 kr

Tillgängliga orter

Stockholm

När

Året runt

Bra att veta

Ta med egna träningskläder och vattenflaska. 

Varaktighet

Cirka 1 timmes instruktion och tävling i hinderbanan, därefter har ni möjlighet att vara kvar i extremfabrikens anläggning och prova på andra träningsmoment på egen hand.

Antal deltagare

För två personer