Klätterdag

Klätterdag

Är du nybörjare och vill prova på klättring? Då är detta kursen för dig! Under en inspirerande dag i vacker miljö får deltagarna tillsammans med erfarna instruktörer pröva på grundprinciperna för klippklättring.

Klippklättring kan liknas vid vertikal balett. Utmaningarna inom denna aktivitet är många; allt från att bestiga ett berg eller klättra en perfekt spricklinje till att övervinna sin höjdrädsla. Oavsett vad som blir din utmaning så lovar vi dig ett rikare liv fyllt av vackra platser och trevliga människor om du börjar klättra. Och klättringen börjar här, på fina klippor i Stockholm. 

Du behöver inga förkunskaper i klättring för att följa med på en provklättring. Dagen i sig är en introduktion till klättring där du kommer att upptäcka hur kul det är. Du kommer att få en säker och grundlig introduktion och en inblick i grundprinciperna för klippklättring. Du får känna på hur det är att klättra några leder av varierande svårighetsgrad och du får också prova på att säkra din klätterpartner.
1 395 kr

Tillgängliga orter

Norrköping, Karlshamn

När

April-september

Bra att veta

Kursen är lämplig för nybörjare. All klätterutrustning ingår.

Varaktighet

Heldag (cirka 7 timmar)

Antal deltagare

För en person. Upplevelsen sker i grupp med upp till 12 deltagare.