Måla och Skåla för två

Måla och Skåla för två

”Fun Art – Not Fine Art” är mottot för denna upplevelse som passar lika bra för konstnären som för den som aldrig har hållit i en pensel!

Måla och Skåla är en fantastisk upplevelse för alla sinnen. Här välkomnas ni till Skeppsholmen i Stockholm för att testa på konceptet hos de som var först med att ta den amerikanska trenden till Sverige. 

Så till den stora frågan, hur går det till? 
Ni möter upp er grupp i målarstudion där ni får hälsa på varandra och får en kort introduktion om vad som väntar. Det är sedan dags att sätta igång! Gästkonstnären, tillika er vägledare under upplevelsen, kommer att visa upp ett motiv som ni sedan ska återskapa. Ni guidas steg för steg och det till synes omöjliga blir möjligt med hjälp av konstnärens hjälp och vägledning. För den som hellre vill låta kreativiteten flöda och måla fritt går det självklart också bra, det finns inget rätt eller fel! Medan ni målar sippar ni på ett glas vin eller något alkoholfritt, äter tilltugg och har det trevligt med de övriga deltagarna. 

När tavlorna är färdiga hålls en vernissage där ni får möjlighet att se de andra deltagarnas tavlor och visa upp ert eget mästerverk, som ni givetvis får ta med er hem när kvällen är slut. Målet med upplevelsen är att ni ska ha en rolig och avslappnande kväll som ni lämnar med välfyllda energidepåer! 

Den perfekta upplevelsen för den som i inspirerande och kreativ miljö vill leva ut sina innersta konstnärsdrömmar. 
1 150 kr

Tillgängliga orter

Stockholm

När

Upplevelsen är bokningsbar cirka 2-4 gånger i månaden, året runt. Bokninsbara datum infaller vanligtvis eftermiddagstid på helger eller kvällstid på vardagar.

Bra att veta

För två personer. Upplevelsen genomförs i grupp med andra. 

Varaktighet

Cirka två timmar