Minigolf och middag på Swing för två

Minigolf och middag på Swing för två

Upplev en helkväll i 30-talets tecken, med middag och minigolf på Swing By Golfbaren.


Swing är den riktiga minigolfens hem. Själ, expertis, kvalitet och hjärta finns här förpackat i en stämningsfull miljö. Tänk 1930-tal, lönnkrogar och förbudstid, lägg till lustfylld minigolf med nervkittlande tävling. En helhetsupplevelse att minnas, eller som Swing själva säger: The Minigolf Experience. 
 
Ni inleder kvällen med en sittande middag i en miljö inspirerad av förbudstidens Amerika – då glamouren pyrde under ytan. Den fina matsalen är inredd i elegant 30-talsstil med rustika bord, sammetsklädda stolar och art deco-lampor på väggarna. I mitten av matsalen är ett plinkande piano placerat som sätter stämningen med jazzinspirerade toner. Ni serveras ”kvällens tvårätters”, en välarbetad måltid inspirerad av det nordamerikanska köket. Med kreativitet, lekfullhet och ständig förnyelse skapar kockarna oförglömliga matupplevelser för hungriga minigolfare. 
  
Efter middagen höjer ni stämningen ytterligare med en elegant uppvisning på minigolfbanan. Banan är utformad med fingertoppskänsla i en helt unik atmosfär där minigolfens historia berättas. Här får ni spela minigolf på riktigt med New Yorks skyskrapor och bakgator som kuliss.
 
Önskar ni hellre spela minigolf innan middagen så går det också bra. 
 
Välkomna till 30-talet och Swing By Golfbaren! 

995 kr

Tillgängliga orter

Stockholm

När

Tisdag-lördag året runt. 

Bra att veta

I paketet ingår minigolfspel och tvårättersmiddag för två personer. Dryck betalas på plats.

Antal deltagare

För två personer.