Multisportdag

Multisportdag

Skulle du vilja testa på paddling, klättring/repellering samt mtb cykling under samma dag? Följ då med på en riktig multisport dag.

Ni börjar dagen med klättring/repellering på morgonen. Du får testa på att repellera nerför en klippvägg, och därefter klättrar ni uppför delar av klippväggen igen. Utrustningen som vi använder här är klätterutrustning med toppreps säkring.

Efter en kort fika bär det sedan av mot norra delarna av Karlskrona för mtb cykling i terrängen. Ni cyklar både grusväg, skogsväg samt stigar. Du får testa på att passera olika hinder, både uppför och nedför. Utrustningen vi använder här är framdämpade mtb cyklar samt hjälm.

Då ni cyklat halvvägs, stannar ni för att äta lunch som tillagas tillsammans på friluftskök.
Senare på eftermiddagen avslutar vi med paddling i Karlskrona Skärgård med omnejd. Vi paddlar med havskajaker, och stannar till vid någon liten ö för att fika halvvägs. Utrustningen vi använder här är havskajaker med sittbrunns kapell, flytväst och paddlar.

En härlig fartfylld dag med olika aktiviteter och naturområden i Karlskrona Skärgård. Vågar du utmana dig själv att testa?
2 995 kr

Tillgängliga orter

Karlskrona

När

April-Oktober

Bra att veta

Förkunskaper: Simkunnig, testat på paddling tidigare samt är normalt tränad för att kunna hålla igång en hel dag. Detta ingår: Utrustning för respektive aktivitet i paddling, mtb cykling samt klättring/repellering. Lunch samt fika.

Varaktighet

Heldag

Antal deltagare

För en person