Porsche vs Nissan GT-R

Porsche vs Nissan GT-R

Gillar du sportbilar och vill ha en körupplevelse över det vanliga? Då är det här upplevelsen för dig!
 
I denna maxade upplevelse får du chansen att testa inte bara en, utan två av världens snabbaste och mäktigaste sportbilar.
 
Upplevelsen startar med att du får en genomgång och presentation av bilarna. Här har du chansen att ställa frågor till de erfarna instruktörerna som kommer att vara med och vägleda dig under hela upplevelsen.
 
Efter genomgången är det dags för upplevelsens höjdpunkt, att sjunka ner i förarsätet, ställa in stolen och starta den första bilen. Äntligen är det dags att tycka på gasen och rulla iväg!
 
Du kommer att få köra 15 km med en Porsche och 15 km med Nissan GT-R. I Porschen kommer du garanterat att trivas bra, förarmiljön är genomarbetad och bilen andas kvalitet in i minsta detalj. Trots monsterprestanda har Porsche byggt en lättkörd bil som genom dess precisa och direkta styrning gör körningen till en ren njutning.
 
Nissan GT-R besitter krafter utöver det vanliga och kan accelerera från 0 till 100km/h på 3.5 sekunder. Dess formidabla köregenskaper gör denna bil till en av de roligaste bilarna i världen att köra.
 
Båda bilarna levererar cirka 500 hästkrafter, så denna upplevelse är inget för den fege. Det är upp till dig att avgöra vilken av bilarna som är grymmast!
 
Observera att bilparken uppdateras kontinuerligt och någon av bilarna kan komma att bytas ut, dock till likvärdiga bilar.
2 495 kr

Tillgängliga orter

Stockholm

När

Upplevelsen är bokningsbar på utvalda datum under perioden maj-september. Tillgängligheten varierar grundat på efterfrågan, dock minst 6 tillfällen per säsong.

Bra att veta

18 års åldersgräns. Körkort och nykterhet är krav. Undvik höga klackar samt kläder med nitar eller spännen. Eventuell skada belastar arrangörens självrisk och betalas vid skada av kunden. Maximal självrisk uppgår till 20.000 kr. Observera att upplevelsen är väderberoende och kan komma att ställas in med kort varsel. 

Varaktighet

Körsträckan är totalt ca 30 km (15 km Porsche+15 km Nissan). Total tid för upplevelsen inklusive teoretisk genomgång är ca 40 min men kan variera något. 

Antal deltagare

För en person.