Privatlektion i bågskytte

Privatlektion i bågskytte

Spänn bågsträngen, rikta blicken och upplev bågskytte, en av världens äldsta sporter!

Bågskytte är koncentrationsfyllt och ansträngande men framför allt väldigt roligt. Det är lätt att hitta grunderna och lära sig att skjuta, men att bli riktigt duktig kräver övning och tålamod. Med några få undantag har pilbågen under en period varit ett viktigt vapen för alla jordens folk. Exempelvis så använde både vikingarna och indianerna pilbågar. Idag används pilbågar främst inom sport och rekreation.

Bågskytte är en populär sport som utövas världen över, den stora utmaningen är att kombinera och koordinera kropp och hjärna, i den här sporten räcker det inte endast med att ha sportslig talang, det krävs även stor precision.
 
Under cirka en timme ges du en privatlektion med en kunnig bågskytt. Upplägget kan skilja sig åt något beroende på vilken bågskytteklubb du väljer, men gemensamt för alla är att det är fullt fokus på dig och du kommer att få lära dig allt från skjutteknik, fokus och säkerhet till olika tips och trix för att bli en hejare på bågskytte! Du skjuter med en enklare tävlingsbåge som är anpassad för nybörjare. 

Känn dig som Robin Hood för en stund och prova bågskytte! 
695 kr

Tillgängliga orter

Göteborg, Västerås, Linköping, Norrköping, Angered, Bollnäs, Borlänge, Borås, Ekerö, Eskilstuna, Finspång, Grimslöv, Grästorp, Gävle, Hallsberg, Huskvarna, Karlskrona, Karlstad, Kungsängen, Kungälv, Lerum, Luleå, Nykvarn, Nyköping, Oskarshamn, Sundsvall, Sävsjö, Sölvesborg, Tibro, Timrå, Tranås, Trollhättan, Tyresö, Vaggeryd, Vetlanda, Visby, Östersund

Bra att veta

Åldersgräns 10 år. Allt utrustning lånar du på plats. Du är försäkrad under hela aktiviteten. 

Varaktighet

Cirka 60 minuter.