Prova på yoga

Prova på yoga

Känner du dig stressad och önskar en stund i total avslappning? Prova på ett pass Yoga där avslappning och rätt andning är främsta fokus.

Stress blir allt vanligare då takten i samhället blir högre och både de yttre samt de inre kraven ökar. Behovet av återhämtning och vila blir allt viktigare för att kunna balansera all den belastning som stressen skapar hos oss. Här erbjuds en prova på Yoga för att minska stress och lära dig hantera den.

Under en antistress yogakurs ges verktyg för att hantera och minimera stress, det handlar framförallt om andning. Att bli medveten om andningen och dess betydelse ger dig kunskap i hur du kan hantera svårigheter som du möter i livet.

Yogaformen är varsam, lugn och ändå oerhört kraftfull och passar alla oavsett ålder, vana eller erfarenhet. Yogan är även helt fri från krav och prestation och utförs efter individens förutsättningar för dagen.

I varje yogapass ingår andning, yoga, vila samt meditation!

Namaste!
249 kr

Tillgängliga orter

Bromma

När

På yogastudion hålls terminskurser i yoga året runt med uppehåll på sommaren. Prova på-tillfället kan bokas i mån av plats på något av terminens yogatillfällen (till exempel vid ej fyllda kurser, avhopp eller frånvaro av ordinarie deltagare). 

Bra att veta

Klä dig i sköna kläder som ger dig möjlighet att röra dig.

Varaktighet

75 minuter

Antal deltagare

Upplevelsen sker i grupp med andra.