Provdyk

Provdyk

Tänk dig att du viktlöst och fritt tar dig fram genom det stora blå. Att befinna sig så nära det djur och naturliv havet gömmer, som man gör när man dyker, är en obeskrivbar känsla.

Genom ett provdyk får du chansen att ta reda på hur det är att andas under vattnet, hur det känns att vara viktlös och allt det andra som du undrar om dykning. Den teoretiska genomgången ger dig tillfälle att ställa dessa frågor till mycket duktiga och erfarna instruktörer. 

Du får lära dig hur utrustningen fungerar och några grundläggande regler för vad du behöver tänka på under dykningen. De praktiska övningarna genomförs på den grunda delen av bassängen. Instruktören är med hela tiden i bassängen och hjälper dig tillrätta. En bassäng är en idealisk plats för ett provdyk eftersom vattnet är klart, stilla och varmt. Kom själv, tag med dig familj, kolleger eller käresta. Tveka inte att ta detta första steg att, till fullo, kunna uppleva det element som tar upp mer 70 % av jordens yta. 

Upptäck världen under ytan du också!

495 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Helsingborg, Borlänge, Karlstad

När

Året runt (I Helsingborg sker provdyk under säsong 1/5 - 30/9)(Borlänge sker provdyk under säsongen 1/9-31/5)

Bra att veta

Du måste vara minst 10 år. Dykning från 8 års ålder tillåts vid god vattenvana på vissa orter. Medtag badkläder, all övrig utrustning ingår. 

Varaktighet

2-4 timmar beroende på val av ort.