Skridskodag i Stockholm

Skridskodag i Stockholm

Vintern i Stockholm kan vara grå och slaskig. Följ med på en dag med långfärdsskridskor och upplev ett vackert vinterlandskap, ett stenkast från Stockholms stadskärna!
 
En av Sveriges vanligaste vintersporter är skridskor. Här får du följa med på en heldags skridskoåkning på en av Stockholms finaste sjöar. Er guide kommer att välja ut den för dagen bästa platsen att åka skridskor på och ta mer er dit. Innan det är dags att börja åka ges en säkerhetsgenomgång och för de som behöver, en genomgång av hur man åker skridskor samt lite balansträning. Det är sedan dags att sätta igång att åka på riktigt. Sjön erbjuder vacker klar is och du kommer förvånas över det magiska ljudet som uppstår när dina skridskoblad skär mot isen och du glider framåt. Det är ett smart drag att testa på långfärdsskridskor med guide innan du ger dig ut på egen hand, du kommer lära dig många värdefulla tips och trix under turen! 

Efter några timmars åkande stannar ni till för lunch som tillagas av er guide över öppen eld. Ett perfekt sätt att få upp värme i kroppen och fylla på med ny energi inför eftermiddagen. Om vädret tillåter, åker ni efter lunch vidare till en annan sjö för skridskoåkning i en annan miljö. Vid solnedgången bjuds ni på en fika innan det är dags att avsluta dagen och bege er tillbaka mot stan med massor av nya minnen.  
1 490 kr

Tillgängliga orter

Stockholm

När

Upplevelsen är bokningsbar alla veckans dagar mellan december och mars (under förutsättning att det isen lämpar sig för åkning).

Bra att veta

Transport till sjön, lån av all utrustning samt lunch och fika ingår.

Varaktighet

En heldag

Antal deltagare

För en person. Upplevelsen utförs i grupp med andra.