Spela ProAm Golf - Lag

Spela ProAm Golf - Lag

Missa inte den exklusiva möjligheten att ingå i ett ProAm-lag och spela golf med ett riktigt golfproffs! 
 
Det här är den perfekta heldagen för ett gäng passionerade golfare som önskar en upplevelse utöver det vanliga. Ta chansen att delta i ett ProAm-lag på Swedish Golf Tour! Värdebeviset gäller för tre personer och det är ni som bildar stommen i ert lag, som kommer att stärkas upp med ett riktigt golfproffs. Under en heldag tävlar ni mot andra ProAm-lag på en av Sveriges finaste golfbanor.
 
På tävlingsdagen möts ni upp på golfklubben på angiven tid, för registrering och uppvärmning. På driving range, där uppvärmningen sker, får ni tid att bekanta er med golfproffset i laget och hälsa på era motståndare. Sedan är det dags för spel! Passa på att lära er från andra golfentusiaster omkring er och ta emot tips & trix från proffs som redan har bemästrat sporten.
 
I paketet ingår: Lunch och/eller middag (beroende på vilken tävling ni anmäler er till), greenfee, och såklart, spel med proffs! 

Golfbanor och datum: Flommens GK (5 juni), Österlen GK (12 juni), Åda G&CC (Åda, 3 juli), Täby GK (9 juli), Bråviken GK (31 juli), Västerås GK (7 augusti), Johannesbergs GK (14 augusti), Allerum GK (28 augusti), Österåkers GK (3 september)

Information om Swedish Golf Tour: Swedish Golf Tour är en mycket viktig faktor i svensk elitgolfs utveckling. Svenska världsstjärnor som Annika Sörenstam, Henrik Stenson, Anna Nordqvist, Kristoffer Broberg med flera har spelat och vunnit på touren innan de tagit nästa steg i sina karriärer. Touren startade 1984 och då spelades åtta herrtävlingar. Två år senare, 1986, fanns även damtävlingar på schemat. Säsongen 2018 bestod av totalt 27 tävlingar och 8,45 miljoner i prissumma.

Ta vara på denna exklusiva möjlighet att bilda ett ProAm - lag och unna er ett minne för livet!

Vill du delta men saknar lagkamrater? Välj då paketet Spela ProAM Golf som gäller för en person!
12 995 kr

Tillgängliga orter

Hela Sverige

Bra att veta

För att delta krävs att man innehar EGA Tävlingshandicap.

Varaktighet

Heldag

Antal deltagare

Värdebeviset gäller för tre personer. Tillsammans med ett golfproffs bildar ni ert ProAm-lag.