Upplev VR

Upplev VR

Enterspace VR Center Stockholm är en helt ny typ av virtual reality-center för alla som vill kliva in i en annan verklighet. På Enterspace erbjuds modern VR-teknologi, en bistro & bar och upplevelser bortom det som tidigare funnits i Sverige.
 
En VR-upplevelse för en spelare görs i ett så kallat ”VR-rum” i centrets VR-park. Du sätter på dig ett par VR-glasögon, sedan uppslukas du av din roll i den virtuella världen i en rolig, interaktiv och fartfylld upplevelse. Utmana dina fiender som den legendariska lönnmördaren John Wick, eller bekämpa mumien i en välkänd scen från filmen The Mummy! 
 
Enterspace VR Center Stockholm strävar efter att erbjuda upplevelser för olika åldrar och smak och lägger stor vikt vid värdskapet. Här har du en mötesplats där du kan uppleva VR även om du aldrig tidigare har haft erfarenhet av tekniken eller spelvärlden. Våra VR-värdar ser till att du känner dig väl omhändertagen. 
 
I detta paket ingår två singelplayer-spel, du kan antingen välja att komma själv och spela två spel eller ta med en kompis och spela ett spel var. Spelen som VR-centret tillhandahåller byts ut eftersom, med det finns alltid minst två spel att välja på. En upplevelse på Enterspace passar alla som är nyfikna på att utforska nya världar! 
298 kr

Tillgängliga orter

Stockholm

När

Alla dagar året runt, med reservation för högtider och röda dagar.

Bra att veta

Åldersgräns 13 år. Du får inte vara påverkad av alkohol. Skor utan klack samt bekväma kläder rekommenderas. Gravida personer rekommenderas ej att delta, samt personer med hjärtfel eller hjärtsjukdom, rådgör med läkare om du känner dig osäker. Det går ej att bära glasögon under VR-glasögonen.

Varaktighet

Två VR-upplevelser tar totalt cirka 23 minuter, totaltid med introduktion cirka 30 minuter.

Antal deltagare

Två spel för en person, alternativt ett spel var för två personer. 

Väder

Du är alltid rätt utrustad för det virtuella vädret!