Avancerad Rafting

Avancerad Rafting

Längtar du efter en tuff utmaning som verkligen får adrenalinet att pumpa? Följ då med på forsränning i Jämtlands mäktiga forsar. Mer action än så här blir det inte.

Efter en uppvärmande paddling på lugnt vatten med instruktioner och information från erfarna och skickliga guider tar du sedan själv ett stadigt tag i paddeln och så bär det iväg. Här bjuds det på vilda fall, skummande valsar och eventuellt simning. Blöt blir du garanterat. Efter att ni har tagit er ner längs forsen så stannar ni till, gör upp eld och tillreder en rejäl norrländsk vildmarkslunch med råvaror från trakten. 

Under dagen passerar du flera branta tekniska passager, provar på att surfa- och för dig som vågar, finns även möjlighet att göra några hopp ner i älven från höga klippor vid vattenfallet. 

Det här är en tur för dig som verkligen vill känna på forsens mäktiga krafter och få uppleva en riktigt adrenalinfylld färd.
1 195 kr

Tillgängliga orter

Åre

När

Sker i mitten på maj-september-

Bra att veta

Forsgrad 1- 4. Åldersgräns är 18 år. Ta med en varm fleece- eller ylletröja, shorts/badkläder, träningsskor och gärna yllesockar.

Varaktighet

Rafting i cirka 6 timmar.

Antal deltagare

Forsränning för en person.