RIB Sightseeing för två

RIB Sightseeing för två

Flyg fram mellan kobbar och skär! Den här sightseeingen tar er ut till havs i hastigheter på upp till 40- 50 knop.

RIB står för Rigid Inflatable Boat som på svenska betyder gummibåt med hårt skrov. En RIB är en blandning av en vanlig båt och gummibåt, en häftig hybrid som ni här får chansen att känna på under en riktigt hisnande färd. RIB båtarna är extremt sjösäkra och klarar öppet hav med en våghöjd på upp till fyra meter och används därför av polisen, kustbevakningen, marinen, räddningstjänsten och sjöräddningen.

Ni sitter säkert i båten, men kommer nog hålla i er lite extra!

Stockholm
Turen utgår från Strandvägen i Stockholm. Ni åker via Värmdö och ut genom Vaxholm, väl ute på Trälhavet vänder ni sedan ner mot Oxdjupet och Torsbyfjärden för att sedan vända upp mot Lidingö och vidare tillbaka till Bockholmen.

Gävle
Turen utgår från Södra Skeppbron och tar er ut till havs, rutten kan variera.

Malmö
Turen utgår från centrala Malmö och ni passerar under turens gång bland annat Västra hamnen, Flakfortet och Middelgrunden. Ni åker både längs den svenska och danska kusten.

Missa inte upplevelsen RIB Stockholm med sälsafari för två!

 

1 090 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Malmö, Gävle

När

I Stockholm är turen bokningsbar på söndagar under perioden maj-september. I Gävle är turen bokningsbar cirka två gånger per månad under perioden maj-november.  I Malmö är turen bokningsbar 1-2 gånger i månaden under perioden maj-september. 

Bra att veta

Lån av all nödvändig utrustning ingår. I Stockholm är åldersgränsen 12 år, i Malmö 10 år. i Gävle finns ingen åldersgräns men alla passagerare måste vara minst 150 cm långa. Gravida och personer med ryggproblem kan ej delta. 

Varaktighet

Cirka 60 minuter. 

Antal deltagare

För två personer. Turen genomförs i grupp med andra. 

Väder

RIB-turen genomförs i ur och skur (dåligt väder ger lite extra krydda!).