Segling i snabbgående katamaran

Segling i snabbgående katamaran

M32 katamaranen är den snabbaste och mest extrema katamaranen som finns i världen. Den seglas bland annat på World Match Racing Tour och har snabbt blivit en väldigt uppskattad båt.

Den snabba katamaranen ställer höga krav på samarbetet ombord och dess enkelhet gör att alla kan segla båten. M32 katamaranen gör sig alltså perfekt för både nybörjaren och den mer erfarna seglaren, som vill vara med om en seglingsupplevelse där farten står för underhållningen. 

-    En oförglömlig fartupplevelse i farter upp till 30 knop.
-    Inga förkunskaper krävs.
-    Segla med de bästa seglarna i Sverige.

På seglingsupplevelsen får du segla med en erfaren skeppare och vara med på alla positioner ombord på båten. Du får styra, trimma segel och vara med att driva båten till farter upp i 30 knop.

Detta är den perfekta upplevelsen för den som vill prova på att segla de nya snabba och fartfyllda katamaranerna som har tagit över seglingsvärlden. 


1 250 kr

Tillgängliga orter

Hönö

När

Säsongen mellan 1 april och 30 september

Bra att veta

All säkerhetsutrustning och kläder ingår. Ha på dig träningskläder med träningsskor/seglingsskor. Ta gärna med ombyteskläder då upplevelsen utförs på vatten. Nykterhet är ett krav. Minimiålder 15 år. Målsmans tillstånd krävs för minderåriga.

Varaktighet

Ca 2 timmar

Antal deltagare

Upplevelsen är för 1 person, i grupper med andra. 

Väder

Vid kraftiga vindförhållanden eller åskbyar kan aktiviteten ställas in med kort varsel. 

Åskådare

Det finns goda möjligheter för åskådare att följa upplevelsen från land eller säkerhetsbåt.