SUP Stockholm

SUP Stockholm

SUP, eller rättare sagt Stand Up Paddle, är en rolig sport som kombinerar träning och nöje med en härlig naturupplevelse.

Sporten uppkom av en slump på Hawaii på 60-talet, när surfkursledare kom på att de skulle ha bättre översikt över sina elever om de stod upp på sin surfbräda med en paddel som stöd. Idag utövas SUP världen över och är lika kul för inbitna surfare som för de som aldrig stått på en bräda förut. 

Här får du möjlighet att uppleva Stockholm från vattnet under ett par härliga timmar på en SUP-bräda. Det lugna vattnet och de vackra vyerna kring Tantolunden, Reimersholme och Södermalm gör det till den ideala platsen för SUP. Det finns många olika stilar och tekniker; liggandes, sittandes på knä, ståendes… Förhoppningsvis hittar du den teknik som passar bäst för dig, utan att ramla i vattnet! Skämt åsido, SUP är faktiskt en ganska enkel sport och de flesta brukar klara sig utan att trilla i vattnet. 

I paketet ingår två timmars hyra av SUP och lån all nödvändig utrustning. Innan du åker iväg får du instruktioner av personalen på plats och en karta över närområdet. 
 
SUP ohoj! 
250 kr

Tillgängliga orter

Stockholm

När

Fre-sön under juni, juli och augusti. 

Bra att veta

Åldersgräns 18 år. Lån av SUP-bräda, flytväst, paddel, vattentät påse och karta över området ingår. 

Varaktighet

Två timmars SUP-hyra

Antal deltagare

För en person